HOTEL MERIDIJAN****, PAG

Hotel MERIDIJAN je idealan za ugodan obiteljski odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima.

Hotel MERIDIJAN je idealan za ugodan obiteljski odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima.

Hotel MERIDIJAN je hotel s 4 zvjezdice, koji je sa svojih 45 udobnih, klimatiziranih, dvokrevetnih soba, vanjskim bazenom i prekrasnom plažom ispred hotela, idealan za ugodan obiteljski odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima. Uspješno objedinjuje srdačan doček i efikasnu uslugu.

Hotel je smješten pokraj stare gradske jezgre Paga i samo par metara od prekrasne plaže.
Gostima nudi: hotelski parking i podzemnu garažu, 24-satno otvorenu recepciju, restoran, Lobby bar, mjenjačnicu, bankomat, sobu za sastanke, dizalo, prodaju tiska, najam bicikala, uslugu pranja rublja, uslugu slanja telefaksa i fotokopiranja, bežičnu internet vezu u svim sobama i ostalim hotelskim prostorima, sef u svakoj sobi te vanjski bazen.

Hotel MERIDIJAN ima 45 dvokrevetnih soba i 3 hotelska apartmana s prekrasnim pogledom na paški zaljev.
Sve sobe su opremljene stilskim namještajem u bidermajer stilu, telefonom, mini barom, satelitskom televizijom, wi-fi pristupom Internetu, sefom, klima uređajem, balkonom te kupaonicom. Sve kupaonice imaju kadu za kupanje, sušilo za kosu, povećavajuće ogledalo te set proizvoda za njegu. Sve sobe su namjenjene nepušačima.

Hotel svojim gostima nudi opuštanje i relaksaciju na otvorenom bazenu na prvom katu hotela (travanj-rujan) ili u wellness centru koji je udaljen od hotela samo 20 metara.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer