BLUESUN HOTEL ALAN***, STARIGRAD

Zaklonjen gorostasnim Velebitom, tik uz šljunčanu plažu, Bluesun hotel Alan pruža jedinstven okvir za aktivan, a istovremeno i relaksirajući odmor.

Zaklonjen gorostasnim Velebitom, tik uz šljunčanu plažu, Bluesun hotel Alan pruža jedinstven okvir za aktivan, a istovremeno i relaksirajući odmor.

Bluesun hotel Alan nositelj je turizma na području Rivijere Paklenica čiji je centar Starigrad Paklenica. Izgrađen je 1968., kompletno renoviran 2003./04. godine, a 2005. dobiva i moderni wellness centar. Hotel ima 3 zvjezdice i spada u skupinu all inclusive hotela. Smješten je u blizini glavne prometnice uz šljunčanu plažu, okružen borovom šumom. Dobra prometna povezanost gostima omogućuje brz dolazak.

Zaklonjen gorostasnim Velebitom, tik uz šljunčanu plažu, Bluesun hotel Alan pruža jedinstven okvir za aktivan, a istovremeno i relaksirajući odmor. Smješten tek kilometar od ulaza u NP Paklenica, idealno je mjesto za ljubitelje sporta i zdravog života.
Bilo da se odlučite za neki od brojnih izleta u priorodu, nordic walking uz pratnju stručnog vodiča – trenera ili pilates, godit će vam opuštanje u intimnoj atmosferi Bluesun wellness centra, gdje će vas razmaziti stručno i brižno osoblje. Bluesun hotel Alan je idealno mjesto za obiteljski odmor s bogatim animacijskim programom prilagođenom djeci svih uzrasta. Opremljenost, sportska ponuda i lokacija, kao i brojni izleti u okolicu čine ovaj hotel idealnim mjestom za organiziranje team buildinga i seminara.

Bluesun hotel Alan nudi raznovrsne mogućnosti smještaja prilagođene potrebama svakog gosta. Smještaj je moguć u sobama, obiteljskim sobama i apartmanima, a neke od soba su prilagođene za smještaj invalida. Poseban užitak pružit će vam pogled na more i Velebitski masiv.

Bluesun hotel Alan raspolaže sa 162 smještajne jedinice – 138 soba i 24 apartmana.
Sve sobe sadrže telefon, SAT/TV, sef, mini bar, kupaonica s kadom/tušem, sušilo za kosu.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer