HOTEL VICKO***, STARIGRAD PAKLENICA

Hotel Vicko smješten je u Starigradu Paklenici, udaljen 12 km od izlaza Maslenica s autoceste A1 i 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenicu.

Hotel Vicko smješten je u Starigradu Paklenici, udaljen 12 km od izlaza Maslenica s autoceste A1 i 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenicu.

Hotel ima 58 postelja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s pogledom na more ili park. Classic sobe su opremljene TWC-om, klimatizacijskim uređajem, telefonom, televizorom s prijamom satelitskog TV programa i sefom. Maritime sobe uz osnovni sadržaj imaju i balkon s pogledom na more. Gostima hotela na raspolaganju su 24 sata čuvano parkiralište, mjenjačnica te plaža sa ležaljkama, suncobranima i tušem.
Smještajnu ponudu hotela karakterizira HRVATSKI DORUČAK uz izvorna topla i hladna jela iz Slavonije, Zagorja, Istre, Like i Dalmacije.
Poduzeće danas zapošljava 10 stalno zaposlenih, uključujući cijelokupnu obitelj Katić te 15-tak sezonskih radnika. U hotel je 2000. godine implementiran HACCP sustav te 2008. godine sustav ISO 14001.
Villa Vicko nalazi se na samoj obali mora, udaljena svega 50 m od hotela, sagrađena 2004. godine i kategorizirana sa 4 zvjezdice.
Villa Vicko raspolaže sa 42 postelje u 2 hotelska apartmana i 16 soba. Sve sobe su klimatizirane, opremljene televizorom s prijamom satelitskog TV programa, balkonom i pogledom na more. Gostima su na raspolaganju 24 sata čuvano parkiralište, uređen vrt sa terasom, plaža sa ležaljkama, suncobranima i tušem.
Smještajnu ponudu ville karakterizira HRVATSKI DORUČAK uz izvorna topla i hladna jela iz Slavonije, Zagorja, Istre, Like i Dalmacije. Gosti Ville Vicko uslugu doručka, ručka i večere koriste u restoranu „4 FERALA“ u sklopu hotela Vicko.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer