HOTEL VILLA DUBROVNIK

Dobrodošli u Villu Dubrovnik, hrvatski najekskluzivniji hotel s neviđenom razinom luksuza i stila u jednom od najpoznatijih svjetskih gradova.

Dobrodošli u Villu Dubrovnik, hrvatski najekskluzivniji hotel s neviđenom razinom luksuza i stila u jednom od najpoznatijih svjetskih gradova.

Hotel je gostima otvorio svoja vrata u sezoni 2010. Nudi mnoštvo sadržaja i luksuza sa najvišim standardima. Ovaj hotel je mjesto gdje se rado vraćaju svi gosti koji ga posjete.

Smješten na liticama iznad Dubrovnika na prestižnom St. Jacobu, Villa Dubrovnik je nekoliko minuta udaljena od utvrđenog starog grada, meke kulturnih znamenitosti koje Dubrovnik nudi svojim gostima već stoljećima.

Sa spektakularnim pogledom na Stari grad i otok Lokrum, novo obnovljena Villa Dubrovnik nudi gostoprimstvo utjelovljeno kroz suvremeni luksuz i profinjenu eleganciju - svijet koji je ekskluzivni i intiman.

Luksuzan smještaj, 56 rezidencija s pogledom na more, uz maksimalnu privatnost i udobnost u unutarnjim ili svojim privatnim vanjskim terasama. Možete se umiriti s personaliziranim tretmanima u jedinstvenom Villa Spa wellness klubu te otkrijte uzbuđenja od Vaporeto Gliser transfera do Starog Grada Dubrovnika i natrag. Haute kuhinje Pjerin restoran pozdravlja istinskom mediteranskom filozofijom malih zalogaja. Al Fresco bistro Giardino će vas zaštititi od sunca, dok degustirate hranu dnevnih fresko-menu-a. Zapanjujući vidici Dubrovnika iz otvorenog SkyBar salonu na krovu će zaključiti iskustvo Villa Dubrovnik, čineći ga jednostavno nezaboravnim.

Sve je studiozno osmišljeno kako bi osigurali vašu privatnost i udobnost. Bilo da ste kod nas odsjeli iz razonode, posla ili iz čistog užitka u dragocjenim trenucima života, hrvatski najelegantniji hotel s 5 zvjezdica poziva vas da podijelite svoje jedinstveno iskustvo Romance zauvijek.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer