HOTEL IBEROSTAR ALBATROS****, CAVTAT

Hotel Iberostar Albatros smješten je nekih 800 metara od povijesne jezgre Cavtata, s kojom ga povezuje ugodna obalna šetnica.

Hotel Iberostar Albatros smješten je nekih 800 metara od povijesne jezgre Cavtata, s kojom ga povezuje ugodna obalna šetnica.

Hotel Iberostar Albatros****, idealan hotel za obiteljski odmor, nalazi se u prekrasnom gradiću Cavtat na krajnjem jugu Jadrana.  Na samo par koraka od hotela nalazi se prekrasna šljunčana plaža s koje se pruža pogled na Dubrovnik, udaljen samo 20 km.  Hotelske sobe dizajnirane su do posljednjeg detalja kako bi  boravak učinile što ugodnijim.  Sve sobe su opremljene  telefonom, satelitskom TV, sefom,  mini barom, besplatnim internetom, klimom,  balkonom, a većina soba ima i pogled na more.  Hotel svojim gostima nudi širok spektar buffet jela  i gastronomske kreacije koje se poslužuju za doručak i večeru,  a uz uslugu polupansiona , ponuđena  je i popularna ALL INCLUSIVE usluga.

Široka paleta hotelskih sadržaja uključuje barove, restorane, kongresnu salu, unutrašnji bazen, dva vanjska bazena, wellness , frizerski salon, tenis terene, sportska igrališta, te sportove na vodi.
Zabava u hotelu  je zagarantirana različitim programima animacije kako za odrasle tako i za djecu: mini i maxi klub za djecu, sportska animacija, te 6 puta tjedno večernja animacija uz zabavni program.

Vikend Planer
Vikend Planer