HOTEL - RESTAURANT VILLA NERETVA, METKOVIĆ

Hotel - restaurant VILLA NERETVA, jedan od vodećih u Hrvatskoj, smješten je u samom srcu jedinstvene oaze, na magistralnoj cesti Opuzen - Metković, gdje se u smiraju dana stapaju opojni mirisi Neretve, mora i mandarina, a iz obližnjih močvara dopire kreket žaba i pjev ptica. Sve to vratit će vam vjeru u ljepotu življenja.

Hotel - restaurant VILLA NERETVA, jedan od vodećih u Hrvatskoj, smješten je u samom srcu jedinstvene oaze, na magistralnoj cesti Opuzen - Metković, gdje se u smiraju dana stapaju opojni mirisi Neretve, mora i mandarina, a iz obližnjih močvara dopire kreket žaba i pjev ptica. Sve to vratit će vam vjeru u ljepotu življenja.

Hotel - restaurant „VILLA NERETVA“ u svojoj ponudi ima klimatizirane sobe, SAT/TV, mini bar, te podzemnu garažu, banket salu i kongresnu dvoranu. Osim izuzetne gastronomske ponude neretvanske, dalmatinske i internacionalne kuhinje Villa Neretva nudi turističke programe: FOTOSAFARI, TEAM BUILDING, INCENTIVE PROGRAME, BERBU MANDARINA, PROGRAME ZA VIP GRUPE, KORPORACIJSKE I SINDIKALNE IZLETE, ŠKOLA U PRIRODI, KORPORACIJSKI MARATON LAĐA i još mnogo toga uz posjet stogodišnjoj „NERETVANSKOJ KUĆI“ koja se nalazi u srcu neretvanske močvare, nadomak jezera Kuti, i upravo tu svjedoci smo bogatstva kojeg je Bog podario na uživanje neretvanskom čovjeku: dara voda, dara sunca, dara zemlje i plodova, ali ne samo njemu nego i putniku namjerniku, prijatelju, gostu….

U hotel – restaurantu „Villa Neretva“ naći ćete ugodan ambijent za poslovne ručkove i večere, obiteljske ručkove te razna obiteljska slavlja kao što su krstitke, pričesti, krizme. Hotel-restaurant priređuje sve vrste banketa, zakuski, predavanja, sastanaka,  a za veća slavlja, kao što su svadbe, nude banket salu koja ima kapacitet do 380 osoba.

U sklopu hotela su separe, polivalentna kongresna dvorana, restoran, svadbeni restoran. Iako se u restoranu poslužuju vrhunska jela kao što su plodovi mora, sve vrste riba, probrana mesna i druga jela, gostima se nude i tradicionalni neretvanski specijalitet od žaba i jegulje, liske itd.

Svim gostima hotel-restauranta Villa Neretva nudi nezaboravan doživljaj - fotosafari dolinom rijeke Neretve. Izlet rukavcima i kanalima rijeke Neretve je istinski praznik za Vaše oči i duh. Provezite se u lađi, tradicionalnom Neretvanskom plovilu kroz stotine kanala i zavirite u netaknuto srce neretvanske močvare.

Idejni začetnik fotosafarija u Neretvi je g. Pavo Jerkovic koji je prvi put (16.07.1996.) organizirao grupni dolazak turista u dolinu Neretve na fotosafari neretvanskom lađom.

Zlatna dolina i hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njezine iznimno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama. U listopadu i studenome ovdje je organizirana jedinstvena turistička manifestaciju – berba mandarina. Na izlazu iz jezera Kuti nalazi se Neretvanska kuća, do koje se može doci samo vodenim putem. Tijekom ljeta gosti mogu pronaći osvježenje u jezeru Kuti.

Hotel-restaurant Villa Neretva školama nudi atraktivne izlete u sklopu novog programa nazvanog Škola u prirodi. Sat zemljopisa, povijesti, biologije, ekologije... i sve to na lađi (tradicionalnom neretvanskom plovilu).

Ovdje je također moguće organizirati korporacijski maraton lađa (za male i velike tvrtke), kao i takmičenja raznih korporacija u turističko - sportskom nadmetanju kao na primjer utrku autohtonim neretvanskim plovilima – trupicama.

U hotel – restaurantu Villa Neretva možete pronaći idealnu bazu za kajakaške pripreme: kvalitetan smještaj, posebna prehrana za sportaše, blizina rijeke Neretve, kao i siguran smještaj opreme - kajaka u podzemnoj garaži.

Osim redovnih izleta - dnevnih i poludnevnih, školskih ekskurzija, programa Škola u prirodi, cvjetanja mandarina te berbe mandarina gostima je ponuđen bogat izbor transfera (ručkovi, večere i zakuske do 400 mjesta). U ponudi su također i sindikalni izleti, team building i incentive programi, kao i catering, uz muzičku pratnju DUO, TRIO NERETVA ili band, a sve prema željama gostiju.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer