Odmor na Plitvičkim jezerima! Provedite 3 dana udvoje u Hotelu Degenija****

Zastanite i predahnite u idiličnoj atmosferi ovoga kraja! Ovo je jedinstvena prilika za savršen odmor na Plitvičkim jezerima! Posjetite NP Plitvice i vodeničarsko naselje Rastoke. Uživajte u ponudi koja uključuje 2 noćenja s buffet doručkom za dvije osobe u comfort sobi hotela Degenija.

Ideja za savršen vikend

Posjetite NP Plitvička jezera. Područje Plitvica i Rakovice iznimno je pogodno za aktivni odmor, pa tako u sklopu hotela Degenija možete iznajmiti bicikl te istraživati čari plitvičkoga kraja po označenim biciklističkim stazama, šetati šetnicama, a tijekom vrućih ljetnih dana možete se okupati u rijeci Korani koja teče u blizini našeg hotela i restorana (1 km). Zimi možete sanjkati i skijati na skijalištu Mukinje koje je udaljeno 7 km od hotela, dok će se ljubitelji životinja i jahanja konja sigurno zaputiti prema ranču Jelov Klanac koji se nalazi 6 km od hotela.

Preporučamo i posjet vodeničarskom naselju Rastoke. Rastoke su nastale igrom prirode na utoku rijeke Slunjčice u rijeku Koranu. Priroda se poigrala modrozelenim vodama rijeke Slunjčice i rastočila ih u mnoštvo prštavih slapova i slapića od kojih su najljepši Buk, Hrvoje i Vilina kosa. Po svom nastanku Rastoke su zapravo prvi uvod u Plitvička jezera. Za razliku od tih jezera Rastoke su posebne po tome što se u to bogatstvo zelenila po otočićima i hridima pred tristo godina ispreplelo ljudsko naselje s mlinicama žličarama.

AKTIVNOSTI
Čitavo plitvičko područje iznimno je atraktivno za vožnje biciklom zbog prekrasnog krajolika i šumskih prostranstava. Za sve ljubitelje cikloturizma izrađene su biciklističke karte i rute. Hotel Degenija nudimogućnost iznajmljivanja bicikala.  Rute: http://cikloturizam.tzkz.hr/hr

Posjetitelji željni avanture i adrenalina mogu u krugu 25 km od hotela uživati u sljedećim aktivnostima: rafting/kayak, off road vožnja quadovima/ATV, paintball, military drill.

U blizini hotela i restorana Degenija (300 m – 2 km) nalazi se nekoliko kupališta na rijeci Korani. Kristalno bistra voda i slapovi sigurno će Vas privući tijekom vrućih ljetnih dana da se rashladite!

U mjestu Jelov Klanac udaljenom 10 km od od nas uživajte u igri sa konjima i ostalim domaćim životinjama.

Uz rijeku Koranu od naselja Čatrnja do Drežnik Grada izgrađena je pješačka šetnica u duljini 2,2 km. Idealna je za laganu šetnju i razgledanje prirode, a najvećim dijelom nema većih uspona i nagiba. Na početku šetnice u Čatrnji nalazi se obnovljena mlinica, a na kraju šetnice u Drežnik Gradu pogledajte stari grad Drežnik.

2km od hotela nalaze se staze za slobodno penjanje ponad kanjona Korane.

Područje općine Rakovice i Slunja bogato je lovnom divljači – lisicama, srnama, zečevima, divljim svinjama, vukovima te pernatom divljači – patkama, prepelicama, golubovima.

   

Savršena vikend ponuda

1 noćenje za 2 osobe u dvokrevetnoj comfort sobi sa uključenim buffet doručkom i pićem dobrodošlice 550,00 kn

O smještaju

Hotel i restoran Degenija smješteni su 4 kilometra od ulaza 1 u Nacionalni park Plitvička jezera, naselje Selište Drežničko. Hotel Degenija kategoriziran je sa 4* te raspolaže s 20 komfornih i moderno uređenih soba, recepcijom, lobbyem, caffe & cocktail barom, liftom, bežičnim pristupom internetu u cijelom objektu te vlastitim parkingom. Tik uz hotel nalazi se restoran Degenija koji nudi bogat izbor tradicionalnih i nacionalnih jela.

U hotelu se možeteistinski odmoriti jer su sve sobe lijepo i moderno uređene te iznimno komforne i udobne, a sam objekt okružen je prirodnom idilom koja jamči opuštenost i mir.

Hotel raspolaže s ukupno 20 smještajnih jedinica. Svaka soba opremljena je s: klima/grijanje, kupaona s kadom i sušilom za kosu, lcd/satelit (82 cm), radni stol, minibar, telefon, sef i besplatan wifi.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer