Savršen odmor kod Plitvičkih jezera

Priroda je nadahnuće za sva osjetila! Iskoristite ovu ponudu za svoj savršen vikend u prirodnom okruženju. Provedite 3 nezaboravna dana u paviljonu Jelena u resortu Turist Grabovac kod Plitvičkih jezera. Ponuda uključuje: savršenstvo i uživanje udvoje, uz 2 polupansiona za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi

Ideja za romantični vikend

Prirodne atrakcije, Plitvička jezera i jahanje 

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini kampa ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa. NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.

Tamo gdje završava asfaltirana cesta i počinju prirodna prostranstva u kojima je čovjek gost, nalazi se ranč Jelov Klanac s prekrasnim konjima. Okružen livadama i šumama pruža beskrajna prostranstva za jahanje. Bez obzira jeste li iskusni jahač ili ste konja vidjeli samo na slikama, na ranču svatko može doći na svoje. Naime, na ranču se održavaju škole jahanja za početnike u kojima se možete sprijateljiti s ovim plemenitim životinjama. Napredniji mogu odabrati jednodnevne izlete ili višednevne ture u blizini Plitvičkih jezera, kao i terensko jahanje.

Vikend Planer