Besplatna aplikacija „bestCROATIA“ dostupna je za Android i iPhone telefone!

Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju „bestCROATIA“ za Android i iPhone telefone! GPS turistički vodič sa više od 3400 atrakcija na AppStore ili Google Playu!

Obavještavamo vas da je besplatna mobilna aplikacija „bestCROATIA“, dostupna za Android i iPhone telefone!

Aplikaciju možete besplatno preuzeti na:
https://itunes.apple.com/hr/app/best-croatia/id521222493?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abak.nuh

 

Besplatna aplikacija za iPhone i ANDROID mobilne telefone bestCROATIA je GPS turistički vodič koji vas preko Google mapa vodi do odabrane lokacije. Istovremeno je i planer putovanja u kojem možete precizno planirati svoja putovanja, a vaše fotografije lokacija koje obilazite se pohranjuju sa nazivom lokacije i datumom u foto album putovanja, s mogućnošću slanja ili ispisa.
bestCROATIA uglavnom radi OFF LINE i ima preko 3.400 posebnih turističkih atrakcija Hrvatske koje su izabrali građani. To je trenutno najpotpunija i informacijski najopsežnija turistička mobilna aplikacija za Hrvatsku. Iz aplikacije je moguće nazvati i rezervirati stol u restoranu ili sobu u hotelu, poslati mail i vidjeti web atrakcije, poslati komentar i sugestiju… Moguće je i slanje e-razglednica, turističkih mailova, komunikacije putem Twittera , Facebooka...

Preporuka je da već danas skinete aplikaciju bestCROATA sa App Store ili Google Playa, koja omogućuje FAST DOWNLOAD. Trenutno se slike i tekst za jednu regiju skidaju oko 3 minute, ali dalje sve osim mapa radi off line. Isplati se biti malo strpljiv.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer