Glasajte za Najbolje u Vašoj županiji i osvojite savršen vikend za dvoje!

Uključite se u veliko istraživanje i izaberite što je NAJBOLJE U VAŠOJ ŽUPANIJI! Svim sudionicima osigurano je besplatno korištenje aplikacije bestCROATIA, dodatni popusti na putovanja, a najsretniji osvaja savršen wellness vikend za dvoje!

NAGRADNI VIKEND ZA PROJEKT NAJBOLJE U HRVATSKOJ - IZABRALI GRAĐANI 2014

Kliknite na http://najboljeuhrvatskoj.info/prijava/ i glasajte/predložite što je NAJBOLJE ili NAJGORE u Vašem zavičaju od prirode, povijesti, osoba, događanja, kulture, sporta, restorana, hotela, zabave, shoppinga i proizvoda.

Kao sudionik glasanja imate pravo na besplatnu aplikaciju bestCROATIA, koja je GPS TURISTIČKI VODIČ, planer i foto album putovanja. Dostupno na AppStore https://itunes.apple.com/hr/app/best-croatia/id521222493?mt=8 i na Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abak.nuh za „pametne telefone“.

Najsretniji sudionik glasanja osvojit će SAVRŠEN VIKEND ZA DVIJE OSOBE portala www.VIKENDPLANER.info, a svi ćemo bolje upoznati svoju županiju, odnosno Hrvatsku! Za najbrže smo osigurali i DODATNI POPUST do 20% na odabrane VIKEND ARANŽMANE koje možete pregledati na http://vikendplaner.info/vikend-putovanja-2.html

Glasanje traje do 5. lipnja 2014. 

Kako osvojiti vikend za dvoje?
* prijavi se i glasaj za NAJBOLJE u svojoj županiji
* 5 glasača dobiva mogućnost osvojiti vikend - biti će obaviješteni i pozvani da na našoj FB stranici napišu NAJBOLJU IDEJU ZA SAVRŠEN VIKEND, i ideja s najviše lajkova osvaja vikend za dvoje!