Čestitamo sretnom dobitniku vikenda za dvoje u Hotelu Esplanade u Zagrebu!

Zahvaljujemo svim sudionicima projekta na sudjelovanju u odabiru najboljeg iz Hrvatske! Posebne čestitke g. Davoru Županiću koji je imao najviše sreće i koji je osvojio vikend za dvoje u Hotelu Esplanade u Zagrebu!

NAGRADNI VIKEND ZA PROJEKT NAJBOLJE U HRVATSKOJ - IZBRALI GRAĐANI 2013

Najsretniji dobitnik osvaja:

Vikend paket za 2 osobe u Luxury Hotelu Esplanade***** u centru Zagreba uz posjet Muzeju prekinutih veza!
Paket uključuje:
 jedno noćenje za dvoje s doručkom uz pripremu kupke u sobi, pjenušac za dobrodošlicu, besplatno korištenje super brzog bežičnog interneta u cijelom hotelu te besplatno korištenje fitnesa i saune, 2 x ulaznica za Muzej prekinutih veza.

 

Esplanade Zagreb Hotel, izgrađen 1925. godine jedna je od najpoznatijih i najraskošnijih zagrebačkih građevina. Hotel Esplanade je prvobitno bio izgrađen za putnike legendarnog Orient Expressa. Poznat po besprijekornoj kvaliteti usluge i po vrhunskim hotelijerskim standardima, hotel lukszuni hotel ugostio je brojne zvijezde koje su gostovale u Zagrebu i Hrvatskoj.

Hotel Esplanade Zagreb Vam stoji na raspolaganju s 209 prostranih i raskošno uređenih soba i apartmana. Tradicija i luksuz soba, kao i raskošne mramorne kupaonice upotpunjene su najnovijim tehnološkim dostignućima poput bežičnog super brzog Interneta koji čine svaku sobu oazom opuštanja.

Restoran Zinfandel's je elegantan prostor za objedovanje suvremenog ozračja. Iz restorana se pruža predivan pogled na prostranu Oleander terasu i Starčevićev trg te dojmljive primjerke austrougarske arhitekture, koja je generacijama bila središnje okupljalište pripadnika zagrebačkog društvenog života. Kuhinja je dokaz kvalitetne lokalne gastronomske kulture, a jelovnici se temelje na najboljim sastojcima i posebno uzgojenim sortama namirnica iz kontinentalne i mediteranske Hrvatske. Ponuda vina je upotpunjena odabranim hrvatskim idrugim međunarodnim vinima.

Muzej prekinutih veza veza smješten je u baroknoj palači Kulmer na Gornjem gradu, povijesnoj jezgri grada Zagreba, bogatoj turističkim atrakcijama. Neizbježna točka u vašem otkrivanju Zagreba i jedinstveno emocionalno putovanje oko svijeta zahvaljujući stotinama prekida ljubavnih veza. 

         

Čestitamo dobitniku g. DAVORU ŽUPANIĆU!